Zorg voor slaap
Beter slapen kun je leren 

Beter slapen voor uw medewerkers

Ongeveer een op de vijf Nederlanders heeft last van slapeloosheid. Dat is een groot aantal dus er bestaat ook een grote kans dat er binnen uw bedrijf medewerkers zijn die hiermee te kampen hebben. Slaapproblemen gaan vaak gepaard met vermoeidheid, concentratieproblemen en een verminderde productiviteit. 

Om uw medewerkers energieker en met meer plezier aan het werk te laten gaan, kan een training of workshop volledig op maat gemaakt worden en toegespitst worden op de vragen die er leven. Een voorbeeld van een paar trainingen:

Workshop inzichtelijk slapen

In drie kwartier leren de deelnemers welke elementen belangrijk zijn om goed te slapen en worden ze op weg geholpen om de eigen slaap te monitoren en te verbeteren. Weet wat je van slaap kan verwachten en leer beter slapen in een notendop!

Workshop krachtig slapen

Tijdens deze anderhalf uur durende interactieve workshop worden de deelnemers ondergedompeld in wereld van slaap. Hoe ziet slaap er precies uit? Wat is normaal? Waar dient de slaap eigenlijk voor en hoe kun je erachter komen of jij een goede of een slechte slaper bent? Wat kun je eraan doen als je slecht slaapt? Al deze vragen worden tijdens deze workshop beantwoord en aan het einde hebben de deelnemers inzicht in slaap en vooral ook hun eigen slaap. 

Workshop uitgebreid slapen

Gedurende twee en een half uur leren de deelnemers alles over slaap en wat er gebeurt als het mis gaat met slapen. Door middel van zelfregistratie en het maken van een persoonlijk slaapplan komen ze erachter welke aspecten ze kunnen aanpakken om (nog) betere slapers te worden. Deze workshop gaat net wat dieper in op de achtergrond van slaap en de verschillende slaapproblemen waar je mee te maken kan hebben. 

Wat zeggen klanten? 

  • RAV Brabant Midden-West-Noord:


  • Quin 

"Nogmaals dank voor de enthousiaste en leerzame presentatie tijdens onze Health Week.We hebben erg veel positieve reacties  gekregen! Ik kon er zelf helaas niet fysiek bij zijn maar heb digitaal meegeluisterd. Van mijn collega’s begreep ik dat er na afloop nog een rij stond om je vragen te stellen, dat geeft maar weer aan hoe belangrijk dit onderwerp is". D. Ubachs, medical content owner, Quin

Vragen en boekingen

Voor vragen en boekingen kunt u contact opnemen via zorgvoorslaap@outlook.com of via het contactformulier hieronder.